Electro Sloep verhuur

Wij hebben stille, milieuvriendelijke, elektro-sloepen in de verhuur. Dit heeft twee grote voordelen; allereerst is het milieu vriendelijk (geen stinkende walm om je heen) en bovendien vaart het comfortabel, want het is fluisterstil en als schipper kun je achter je stuur nog steeds gezellig meepraten met de mensen voor je. Zo wordt het nuttige met het aangename gecombineert!


Met onze electroboten kunt u met maximaal 8 personen genieten van de prachtige omgeving. Tochten zijn mogelijk door het weide poldergebied van Midden-Delfland of het Westland. Maar ook een tocht naar (en zelfs door de grachten van) Delft is mogelijk. Van de diverse tochten zijn duidelijke routekaarten beschikbaar.


De boten zijn eenvoudig te bedienen en een vaarbewijs is niet nodig. De boten zijn ook per hele dag te huur en hebben voldoende energie (accu-capaciteit) en comfort (kussens, stuurtje) voor een hele dag vaarplezier.

Onze boten hebben een maximale snelheid van zo’n zes à zeven kilometer per uur; dit is ook de maximale toegestane snelheid in het gebied. Kortom: Ontspan, Geniet en Onthaast. Sloepvaren is slow-fun!

Electro-                        SloepVerhuur

deZweth-sloep (max. 8 personen)

Duur: 2 uur   65,-

Duur: 4 uur   95,-

Hele dag:      150,-

  (hele dag is van 10.00 tot 18.00 uur)

 

Bij huur electro-fluistersloep is een geldig legitimatiebewijs verplicht!
En er is geen vaarbewijs nodig
Wel graag reserveren. 
Bel naar een van onze telefoonnummers.

Buiten onze openingstijden een boot of kano huren?? geen probleem   

    bel 06-23643950

 

 

sloepvanafbrug
SAM_1366