de Speeltuin

 

De kinderen kunnen zich bij de Zweth op verschillende (natuurlijke) buiten-speeltoestellen lekker uitleven! Er is een stoere boomhut, een echte piratenboot en een veldje om een balletje te trappen. Voor de allerkleinsten is een aparte speelhoek. En als het weer niet helemaal meewerkt hebben we nog onze speelkelder met indoor-speeltuin ter beschikking.

 

De Zweth maakt een bewuste keuze voor veilige activiteiten op haar terrein. Dus bij ons vindt u geen extreme uitdagingen of gevaarlijke onderdelen. Wij bieden actieve ontspanning waarbij plezier voorop staat. Een beetje spanning en uitdaging hoort erbij, maar dit zal nooit leiden tot gevaarlijke situaties.

Trampolines

Al vele jaren een groot succes de trampolines!! De trampolines zijn veilig afgerasterd met een hoog net. Wie kan er een salto?

 

Indoor-activiteiten

In de kelderruimte hebben we een indoor-speeltoestel tot onze beschikking, geheel in “polder-stijl”met rietkragen; kikkers en een onder-water en boven-water wereld. Volop speeluitdaging voor de fantasie-rijke kids.