’t Survivalfeestje

Een survivalfeestje bij de Zweth bestaat uit:

Ontvangst aan de Zweth, uitleg van het programma en eventueel omkleden. Klimmen op onze survivalbaan boven het water (de natte voeten baan) en daarna nog lekker kanovaren en/of waterfietsen op onze speciale kanovijver.

Nieuw in 2018 is de Survival Junior, speciaal voor de kleinere kinderen. Ze doen een deel van onze survivalbaan en gaan daarnaast ook nog midgetgolf spelen.

Na de activiteiten is er patat met mini snacks, onbeperkt ranja bij de patat, aan een gezellige feesttafel en als afsluiting nog een lekker ijsje.

(eten is mogelijk aan het begin of einde van het programma)

Wij geven goed-weer-garantie; als het op de dag van uw boeking te slecht weer is, kunt u kosteloos annuleren of verplaatsen. U kunt tot 4 uur voor aanvang van uw kinder-feest- arrangement bellen om de boeking te verplaatsen of te annuleren. Let wel Survival is altijd leuk!! Want ook bij minder weer zijn onze activiteiten hartstikke leuk om te doen en de kinderen hebben er vaak al lang naar uitgezien. Onze ervaring is dat kinderen meestal net zoveel plezier hebben in de regen als in de zon. Natuurlijk staken wij de activiteiten bij ernstige weersoverlast of gevaarlijke situaties.

   Kinderfeestje Survival

 

Survivalbaan + ’t water op…

Duur: 3 uur

Leeftijd: vanaf ca. 8 jaar

     Prijs: € 16,50 p.p.

marjan telefoon 1942

   Opties bij ’t feestje

 

Ontvangst met eigen Feesttafel, Ranja en een feestelijk cakje, waarbij tevens de gelegenheid is om de cadeautjes uit te pakken, €1,50 p.p.

Begeleiders kunnen mee-eten voor €5,50 per persoon (incl 1 drankje)

Tips voor de Survival: Het is noodzakelijk dat de deelnemers schone kleding incl. ondergoed, schoenen en een handdoek meenemen. Degelijke schoenen zijn voor de survival ook heel belangrijk bijvoorkeur oude sport-schoenen, geen laarzen, crocks, slippers of iets dergelijks. Na afloop kan er omgekleed worden in de daarvoor beschikbare kleedruimte. Er is ook ’n koude buitendouche aanwezig om af te spoelen. Neem ook een grote plastic tas mee om de vuile en vaak vochtige survivalkleding mee naar huis te kunnen nemen.
Denk erom van survivallen word je wel vies…. vaak heel vies!!

 

OOK BELANGRIJK:
*De genoemde tijdsduur van de kinderfeestjes is inclusief eten, omkleden, uitleg etc. De extra te boeken “ontvangst met feestelijk cake-je” valt hier niet onder de genoemde tijdsduur.
*Eten is mogelijk aan het begin of einde van het programma, dit dient bij de boeking opgegeven te worden.
*Eigen consumpties zijn bij ons niet toegestaan.
*5 minuten voor aanvang wordt u verwacht bij de Zweth; u kunt zich melden bij de balie in het paviljoen. Zorg dat u op tijd aanwezig bent ivm de planning.
*Onze kinderfeestjes zijn mogelijk op woensdag, vrijdag (in het seizoen zijn we dan open tot 19.00 uur) en zaterdag.